Diasaskan oleh pemandu, untuk Rakan-rakan Pemandu
DOB merupakan satu syarikat dengan permintaan tinggi dalam menyediakan perkhidmatan E-Hailing di Malaysia yang sah. Dilancarkan pada tahun 2016 oleh sekumpulan pemandu yang profesional dan berkelayakan. Misi DOB untuk mencipta satu platform oleh pemandu untuk pemandu.

Dengan peningkatan jumlah perkhidmatan pengangkutan yang gagal memenuhi keperluan pemandu, sistem DOB memberikan satu alternatif, dengan menjanjikan sistem yang adil dan mencipta satu platform untuk rakan pemandu yang berkualiti untuk menjalankan tugasan harian mereka sendiri.

Dengan falsafah yang diamalkan ini, DOB telah mencipta satu barisan rakan pemandu yang berkualiti dan terlatih secara profesional yang bersemangat dalam memberikan layanan yang paling memuaskan kepada penumpang. Ini memastikan para penumpang mempunyai pengalaman yang memuaskan sepanjang perjalanan mereka.

Misi Kami
Misi kami adalah untuk membina rangkaian rakan pemandu profesional yang berkualiti dan memberikan pengalaman juga layanan yang terbaik kepada semua penumpang sepanjang perjalanan mereka.
Visi Kami
Untuk menjadi platform perjalanan di Asia Tenggara yang terpilih untuk rakan pemandu dan penumpang.
Pejabat: +603 2859 9990
Talian Bantuan: +6011 1097 3685 (WhatsApp/Wechat)

No. 4A, Jalan Jejaka 7,
Taman Maluri, Cheras,
55100 Kuala Lumpur

© 2019 DB Network Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.