Rezeki dan manfaat untuk semua pihak
Dalam perniagaan pemanduan, kami percaya bahawa ianya penting untuk berikan ganjaran dan layani rakan pemandu kami dengan adil, membolehkan mereka beri tumpuan dan layanan yang terbaik kepada semua penumpang dalam sepanjang perjalanan mereka.

Sistem DOB menyediakan peluang tanpa had untuk semua berkembang maju dan menerima ganjaran yang lebih baik untuk rakan pemandu dan rangkaian pemandu anda.

Jalani Perniagaan
Anda
Di DOB, Bina rangkaian rakan pemandu dan penumpang anda sendiri. Berikan perkhidmatan profesional dan layanan yang berkualiti kepada setiap penumpang. Anda pasti akan dapat ganjaranya.
Melindungi Kepentingan Anda
Di DOB, ungkapan, etika pemanduan, tepat pada masa ,layanan baik anda yang profesional dan berkualiti dalam setiap perjalanan anda akan memastikan kepentingan dan ganjaran anda.
Kita dalam satu rangkaian pasukan
Kami sentiasa memberi sokongan padu dan panduan untuk memenuhi potensi penuh anda. Kami menghargai rakan pemandu yang profesional, berkualiti dan beretika baik.
Pulangan dan ganjaran yang tidak ternilai kepada anda yang beretika baik akan banggakan anda berada dalam rangkaian kami.
Luaskan Rangkaian Penumpang Anda
Dalam Sistem DOB, layanan profesional dan berkualiti yang anda berikan kepada setiap penumpang pasti akan ada ganjarannya.
ID dan kod QR anda yang unik akan memberikan anda ganjaran atas usaha baik anda pada masa akan datang.

Sistem kami sentiasa menjaga kepentingan anda, supaya anda boleh memberi tumpuan penuh untuk menjalankan tugasan harian dengan sistem DOB untuk potensi yang sepenuhnya.

Bina Rangkaian Rakan Pemandu Elit Anda
Bina rangkaian rakan pemandu elit anda sendiri dan kongsikan pengalaman pemanduan anda yang terbaik antara satu sama lain.
Bina Rangkaian Rakan Pemandu Elit Anda
Bina rangkaian rakan pemandu elit anda sendiri dan kongsikan pengalaman pemanduan anda yang terbaik antara satu sama lain.
Cara Untuk Luaskan Rangkaian Anda
Langkah 1
Kongsi Kod QR unik anda
Langkah 2
Dapatkan rakan pemandu/penumpang baru anda untuk memuat turun aplikasi tersebut.
Langkah 3
Nikmati ganjaran anda apabila tiba masanya!
“Sejak saya menjadi pemandu DOB, kualiti kehidupan saya meningkat dengan banyak. Saya rasa seperti saya sedang melakukan perkara baik dalam memenuhi kepentingan pelanggan saya.”
– Lim Kim Huat
Inginkah Anda Buat Langkah Perubahan Ini!
Saya Ingin Sertai Rangkaian Pemandu
Pejabat: +603 2859 9990
Talian Bantuan: +6011 1097 3685 (WhatsApp/Wechat)

No. 4A, Jalan Jejaka 7,
Taman Maluri, Cheras,
55100 Kuala Lumpur

© 2019 DB Network Sdn Bhd. Hakcipta Terpelihara.